Fritids-, rese- och turismbranschen

Delägare till företag inom turism och matupplevelser

Vi vill utöka vårt team med en engagerad entreprenör!

Partner sökes

Hej, 

Researrangör

Researrangör

Vårt bussföretag söker någon som kan ta hand om vårt upplägg på våra resor.Kan vara komplement till resebyrå eller någon som vill ha lite extrainkomst.Populära resor

100 procent bonde till kulturjordbruk

Sökes!

 

Kompanjon till  kulturgård i Hälsingland

 

 

 

En vackert restaurerad och unik hälsingegård

Looking for a touristic agency...

We are experienced in tourism, consulting and construction in Croatia. We are living in Stockholm.

We have some new bussiness ideas, and would like to establish a cooperation with a serious tourist agency and people within that area of expertise.

Partner till hemsida/Facebooksida

Hej,

Jag driver en hemsida/blogg samt Facebooksida som handlar om resor! Jag söker en person som kan hjälpa mig vidare med detta projekt, bli min partner i projektet och hjälpa ta denna hemsida och projekt vidare till version 2.0.

Partner till hemsida/projekt

Hej,

Jag driver för tillfället en hemsida och Facebooksida med inriktningen resor.

Känner dock att jag inte har tid att sköta denna på egen hand, och tiden att hålla den ständigt uppdaterad. Därav har utveckligen och satsningen stannat upp lite.

Partner turism

Jag har ett nystartat AB inom turismbranschen som kommer att syssla med stugförmedling, varifrån jag har drygt 20 års erfarenhet i ledande ställning. Söker eventuellt en person att bygga företaget tillsammans med.

Web developer and changemaker

Dooify is an online Timebank where people share their passions, interests and know-how with each other using time as currency. All services are valued equally.

Söker en kompanjon till en affärsidé inom resebranschen

Hej! 

Jag är en 21årig tjej som har en affärside jag skulle vilja förverkliga tillsammans med någon. Är själv väldigt ny inom detta område så söker någon som kanske har mer erfarenhet än mig. 

Sidor