Fastighetsbranschen

Söker investerare för att göra affärer med

Hej!

Coworking i mellersta/Norra Bohuslän

Hej!
Jag söker efter någon person i mellersta eller norra Bohuslän som vill hjälp till att starta upp ett coworkingställe där inriktning skall vara samarbete med konsulter och även mot E-handel, kreativitet (t ex fotograf)

Innovativt proptech bolag

Vill du vara med och driva ett företag inom prop-tech, ett företag med goda förutsättningar att rita om kartan i fastighetsbranchen, allt från finansiering till fastighetsmäklar-tjänster. 

För att detta ska passa dig så bör du vara:

Bostadspool i olika länder

(Observera, detta är baserat utomlands, INTE i Ystad)

På förkommen anledning har vi en möjlighet för ett litet antal deltagare i ett nytt affärsprojekt inom en gammal branch.

Är du min blivande kompanjon?

Söker en eller flera seriösa framtida kompanjoner för att köpa ett befintligt AB som bedriver uthyrningsverksamhet av fritidsfastigheter. Begärt pris är 460 000 kr. Blir vi till exempel fyra delägare så satsar vi 115 000 kr. per person.

Homestaging / fastighetsrenoveringspartner sökes

Hej!

Affärsängel sökes för att ta nätmäklare vidare

Om mig: jag är senior programmerare och ha jobbat som programmerare i 10 år ungefär. På företaget jag jobbar på så är jag nu själv ansvarig för utvecklingen av flera produkter, och har även släppt en del själv.

Söker seriös investerare till fastigheter i Turkiet

Är du intresserad av att investera i fastigheter i Side, Antalya eller i Istanbul?

Hostel/vandrarhem

Söker kompanjon för hostel/vandrarhem - maila mig så utvecklar jag min ide

AB inom fastighetsbranschen

Jag söker kompanjoner för en företagsidé inom fastighetsbranschen. En fördel om du besitter utbildning/erfarenhet inom företagsekonomi och/eller erfarenhet av att arbeta som mäklare alternativt erfarenhet som fastighetsägare.

Sidor