Detaljhandelsbranschen

Letar operativ delägare

Vi har 2 e-butiker vi ej har tid att drifta då heltidsjobb/barn kommit emellan, nu utan uppvisad omsättning är det svårt att sälja bolaget.

Så vi söker någon som kan ta över driften och får iom detta 25% av bolaget, bolaget ska drivas i ca 1 år.

Delägare i form av investerare sökes till innovativt startup!

Hej på er, 

Söker en kompanjon eller person som brinner för miljön till en "bulk-store" i Gävle

Jag vill anamma bl.a Danmark och Malmös koncept med en butik där kunder kan köpa skafferivaror på lösvikt i hållbara kärl såsom egna glasburkar samt behållare som butik erhåller mot liten avgift, glasburkar och canvaspåsar i ekologisk bomull.

Söker apputvecklare och IT-kunnig

Jag har en affärsidé inom e-handel där jag skulle behöva en backend- och frontendutvecklare att samarbeta med. Erfarenhet kring e-handel är ett plus men inget krav.

The MEMOLOVE - A meaning wooden hanging pot holder.

I love working wood as a hobby and I like objects that in some way improve the life of those who own them. Recently, choosing to spend more time at home as a precaution I recreated an object that fascinated me, seen a few years ago in a New Orleans market.

Starta en webbshop tillsammans?

Hej! Jag har tidigare drivit ett antal webshoppar men tyvärr har produkterna gått ur tiden. Jag har nu ett vilande bolag jag skulle vilja göra något med men hittar inte någon lämplig produkt. Har du kanske funderat på att sälja något på nätet, eller har du en idé?

Helt nytt o unikt koncept !

Starta eget eller bli delägare ! Ca 12 ägare som SAMMARBETAR: Trend, Kvallite´, "Miljötänk" och en "ödmjuk" attityd. 

Obemannade kiosker/Butiker/Cafe

Vi har tekniken för obemannade butiker och söker finansiär och delägare samt personer som redan har tillgång lokaler och fastigheter. Vi finns i Göteborg men kan samverka i hela sverige och Europa

Investerare/Partner(s) Till produktidé

Hej.

Säljare/Delägare sökes

Hej,

Sidor