Detaljhandelsbranschen

The MEMOLOVE - A meaning wooden hanging pot holder.

I love working wood as a hobby and I like objects that in some way improve the life of those who own them. Recently, choosing to spend more time at home as a precaution I recreated an object that fascinated me, seen a few years ago in a New Orleans market.

Starta en webbshop tillsammans?

Hej! Jag har tidigare drivit ett antal webshoppar men tyvärr har produkterna gått ur tiden. Jag har nu ett vilande bolag jag skulle vilja göra något med men hittar inte någon lämplig produkt. Har du kanske funderat på att sälja något på nätet, eller har du en idé?

Helt nytt o unikt koncept !

Starta eget eller bli delägare ! Ca 12 ägare som SAMMARBETAR: Trend, Kvallite´, "Miljötänk" och en "ödmjuk" attityd. 

Obemannade kiosker/Butiker/Cafe

Vi har tekniken för obemannade butiker och söker finansiär och delägare samt personer som redan har tillgång lokaler och fastigheter. Vi finns i Göteborg men kan samverka i hela sverige och Europa

Investerare/Partner(s) Till produktidé

Hej.

Posterföretag fotografi/konst

Hej!

Jag är på gång att starta ett posterföretag med försäljning online. Kommer köra på mer unika och konstnärliga motiv än de som finns idag och samarbeta med större influencers. 

Säljare/Delägare sökes

Hej,

Säljare

 Säljduktig person med mekanisk kunskap inom Båt branschen. 

Delägare eller anställning på provision,  sökes.

Investerare/delägare till produktidé!

Hej Carolina heter jag! 

Söker Kompanjon

Hej !  Jag söker en samarbetspartner som vill vara med som delägare i ett bolag som säljer möbler och heminredningar i marmor. 

Sidor