Byggmaterialbranschen

Presennings företag

Hej.

Har lite idéer om innovativa presenningar och undrar om någon med lite kapital är intresserad att starta företag. Bor utanför sthlm och har domän registrerat på ett företagsnamn. Bara att skriva mvh

Samarbetspartners sökes

Hej! Jag söker samarbetspartners i följande ämnen:

Försäljning av prefab husväggar i trä- och betong,

Försäljning av stålkonstruktioner,

Försäljning av glas- och alupartier,

Försäljnig av skruv och fästen,

Försäljning av byggbodar.

Söker samarbete m Industridesigner

Jag söker samarbete med en/flera industridesigner för att utveckla samt ta två nya produkter gemensamt till marknaden som saknas och behövs enl slutkunderna efter många års analys av marknaden. Vänligen hör av er om intresse finnes för en djupare diskussion och ev samarbete.

Säljare blivande partner sökes

Vår restart under namnet Industrinät Nordiska Nätlösningar går enligt plan och vi levererar nu skyddsnät och andra nät till merparten av de största bygg och anälggningsföretagen i Sverige.

Fönster Alu/Trä/Pvc Tillverkare Söker Distributör Entreprenör

Hejsan Vi söker distributör/entreprenör/investerare inom Skandinaviska Marknaden.

natursten

 

 

Köksföretag söker investerare/delägare

Hej!

Vi är ett nystartat köksföretag som söker efter en kapitalinvestering eller en investerare som vill köpa in sig som delägare och tillföra sina kunskaper till företaget.

Säljande delägare

Hej, vi söker en säljare. En säljare med bra driv och ett sug på att tjäna riktigt bra med pengar. En som kan tänka sig att söka upp affärerna snarare än att vänta in dom och för det få sin del av hela kakan. Det handlar om att sälja PVC fönster, dörrar och skjutpartier.

Hus byggnation

Jag är nyexaminerad vid Chalmers tekniska Högskola. Önskar att starta ett företag , så söker jag deltagre som kan bli snickare, ingenjör, rörmastere, målare mm.

abdulkareem.salman@gmail.com

0735173939

Entreprenör verksam inom detaljhandeln söker Kompanjon!

Hej!

SAGU Förbrukning *Bygg *Industri söker idag en kompanjon som tror på företagets potential! En person som har tid, energi och ekonomi till att vara delaktig i företagets utveckling!

Sidor