Sök eller bläddra bland annonser från hela landet. Hittar du inte det du söker? Lägg upp en egen annons

Sökresultat

Presennings företag

Hej.

Har lite idéer om innovativa presenningar och undrar om någon med lite kapital är intresserad att starta företag. Bor utanför sthlm och har domän registrerat på ett företagsnamn. Bara att skriva mvh

Entreprenör söker Innovatör

Hello everybody, This message is not business area (bransch) or location (stad) dependet. This is applicable in all.

I am a bit frustrated.

Nystartad e-handel med unik fotoprodukt söker parter/kompanjon/affärsängel

Jag har en e-handel med en unik fotoprodukt som jag dessvärre inte når ut med på marknaden. Då jag själv saknar marknadsföringskompetens och hittills gjort allt arbete själv, eller med leverantörer, så behöver jag hitta en finansiär/affärsängel.

App utvecklare sökes för projekt inom Hälsa och E - Hälsa

Jag söker en app utvecklare / Programmerare till startup inom Träning, motion och Hälsa. Projektet har en mycket stor målgrupp både inom Sverige som internationellt. Tanken är att över tid lansera ett flertal tjänster inom en och samma plattform för att förbättra användarens hälsa.

Redovisningsbyrå söker partner

Jag är en driven entreprenör och befinner mig i uppstart av ett företag som tillhandahåller tjänster inom redovisning och bokföring, lön och Skatterådgivning. Jag har expertis inom Skatteområden som förvärvats efter 9 års arbetet på Skatteverket. Utöver det arbetade inom redovisning som bl.a.

Stöd och matchning

Söker en kompanjon/medarbetare.

Sidor

Du vet väl att du kan logga in och få nya annonser skickade direkt till din mailbox!