Sök eller bläddra bland annonser från hela landet. Hittar du inte det du söker? Lägg upp en egen annons

Sökresultat

Ombilda söker partner

Ombilda.nu är en tjänst som hjälper hyresgäster i ombildningsprocessen bland annat genom att på ett enkelt och smidigt sätt fånga in intresset för ombildning i fastigheten som man bor i. 

Tjänsten är ännu inte igång.

Partner till existerande marknadsplats på nätet

Hej alla entreprenörer! Jag driver sedan en tid tillbaka en digital marknadsplats inom mode/design vid sidan av en anställning. Jag har ett tag nu funderat på ett partnerskap då det ofta är både tidskrävande och ensamt att driva företaget helt själv och ser mig nu efter en lämplig partner. 

Säljare till nystartat företag

Hej!

Jag söker någon som vill arbeta med F-skatt åt mitt företag. Nystartat rekryteringsföretag men goda möjligheter till tillväxt. Jag ser gärna att du har erfarenhet av att sälja, 

Städföretag

Hej!

Jag söker någon att driva ett städ/lokalvårds företag med. Jag har tidigare erfarenhet från företagande och marknadsföring och letar efter någon med erfarenhet av försäljning, någon som kan cold calla flera timmar per dag och är ett bollplank! 

Söker kompanjon som vill investera i skåne

Hej gott folk,

Jag söker efter en kompanjon eller flera, för att invester i den privata sektorn. Sjäv jobbar jag i den offentliga sektorn och har bra förankring..... Jag bestitter med några bra ideer men är öppen för andra förslag.

Söker en Partner som vill investera i Skåne

Hej alla,

Sidor

Du vet väl att du kan logga in och få nya annonser skickade direkt till din mailbox!