Sök eller bläddra bland annonser från hela landet. Hittar du inte det du söker? Lägg upp en egen annons

Sökresultat

Researrangör

Researrangör

Vårt bussföretag söker någon som kan ta hand om vårt upplägg på våra resor.Kan vara komplement till resebyrå eller någon som vill ha lite extrainkomst.Populära resor

Restaurang i centrala Stockholm med trippel A läge söker delägare för att utveckla nytt krogkoncept

En hungrig och driven person med erfarenhet från att bedriva restaurangverksamhet som restaurangchef alternativt som har ägt restaurang tidigare sökes.

Vill du vara med att starta upp ett Beef Jerky företag?

Hej där, framtida kompanjoner!

Kreativ textilingenjör

Utbildad driven textilingenjör. Söker någon likasinnad som vill göra något nytt. Är en kreativ och strukturerad person som har ett öga för mode/inredning och detaljer. Hör av dig om du vill spåna på affärsidéer! 

Personlig assistans

Hej! Jag söker personlig assistansbolag jag vill blir delägare eller köpa aktie av bolaget. I dagsläget har jag många kunder som har personliga assistenter. Jag skulle vilja ha ett personligt assistansbolag som kan komma överens med, ni kan jättegärna höra av er om ni är intresserade.

Nyskapande marknadsplats söker webbutvecklare & delägare

Bakgrund: Vi är grundare av ett aktiebolag som för närvarande utvecklar en högteknologisk online marknadsplats. Marknadspatsen är inom en lönsam bransch, med stora möjligheter att tjäna mycket pengar. Vi erbjuder just nu en unik möjlighet till delägarskap för rätt person.

Sidor

Du vet väl att du kan logga in och få nya annonser skickade direkt till din mailbox!