WordPress-kunnig sökes

Hej på er hungriga innovatörer, entreprenörer och skapare.

Jag är en av delägarna på ett relativt nytt företag som tillhandahåller en online plattform där vi sammanlänkar mönsterskapare med köpare av dessa. Vi har idag en fullt fungerande webbplats som är byggd med WordPress samt ett eget kodat plug-in som används i siten (resterande plug-in som används är WPs egna). Vi har planer på att relansera webbplatsen och ska då göra lite uppdateringar på temat, innehållet samt skapa ett nytt plug-in där vi ska använda oss av AI (troligen Googles egna).

Vårt team saknar idag en dedikerad IT-support som kan hjälpa till när siten strular samt att färdigutveckla nylanseringen. Vi söker någon som är kommunikativ, lättillgänglig/flexibel, kunnig inom WordPress och som skulle kunna lägga ett par timmar i veckan på detta projekt på underhåll samt nyutveckling vid sidan om sitt vardagliga arbete eller på helger (det är ingen heltidstjänst).

I första hand skulle vi vilja hitta en samarbetspartner som vi debiterar timvis men i längden finns möjlighet till delägarskap beroende på insats. Alternativt om du är en student och söker en praktik så är detta ett utmärkt tillfälle för att få gedigen erfarenhet.

Om detta är av intresse vänligen kontakta mig på: vekoab.bsuinessidea@gmail.com eller släng iväg ett sms till: 0737360446. Inled med ärende och en kort presentation av dig så kollar jag över med vårt team om hur vi går vidare.

Allt gott!