Vill investera i dig!

Hej,
Jag och några affärsbekanta är intresserade av att investera i en driven entreprenör som har ide, arbetskapacitet och drivet att ta ett företag till en ny nivå.  Eller starta från ruta noll till ett framgångsrikt bolag.

Vi kan bestå med affärsrådgivning, redovisning, kapital och till viss del kontakter beroende i vilket område som du/ni vill driva ert bolag.

Skriv ett meddelande med er ide så startar vi en diskussion.

Hälsningar,

Marcus

Kommentarer

Hej Markus, kolla på våran hemsida www.umastangsel.se Om du har ngn interes jag kan beretta mer. Års volymen Ca 6-7 mln kr. Men jag tror att vi kan kör med 20-30 eller mer. Jag har mycket idéer och stor erfarenhet. 0762231825 Mvh Igor
Hej! Jag driver ett företag inom turism bransch. Det är inriktad till skandinaver som vill resa till Italien eller flytta till Italien. Det här min webbsida www.scandroma.it. Jag letar efter en partner för att investera i en ekoresort i en av det bästa stället i italiensk väst kusten. Mvh Stefano
Hej, jag utvecklar produkter och skulle behöva hjälp att få ut dem på marknaden.
Hej Markus, Vi är ett drivet team som har startat ett innovativt konsept inom besöksnäringen! Vi har produktkonseptet, erfarenheten, kompetenserna och kontakterna för att skapa ett "milliondollarkonsept", det är vår övertygelse tillika med många andras.... Det vi saknar i dagsläget är investeringskapital, så ta en titt på vår hemsida www.skyark.se (vilket är en del av vårt case) och hör av dig om du ser nåt intressant! Med vänlig hälsning. Mats på SkyArk.
Nu finns mina kontaktuppgifter upplagda