Vill du starta ett IT-rekryterings företag?

Har du någonsin funderat på att starta något inom IT rekrytering?

Tanken att ta klivet kan ofta känna sig skrämmande, speciellt om du är osäker på var du ska landa. Entreprenörsverksamheten är full av osäkerheter, speciellt om du inte har tidigare erfarenheter av att driva ett företag. Men låt inte detta hindra dig från att ta ditt första steg framåt!

Låt oss ta ett förutsättningslöst möte (i Stockholm/per telefon) för att prata mer om IT rekrytering i allmänhet och möjligheterna om hur man kan förbättra branschen.

Mvh, Henke 

www.techtalents.se

Kommentarer

Hej! Skulle vara kul att få reda på mer om detta. Jag har själv en bred och djup erfarenheter av hur bra och dåliga rekryteringar kan gå till och hur många rekryteringskonsulter arbetar. Den bästa konsulten jag träffat arbetar numer som vice VD i New York på sitt bolag. Kan förstå varför. Jag skulle vilja komma in i rekryteringsbranschen och då gärna vara lite nischad mot de som arbetar i ett visst affärssystem. Det krävs nästan alltid bra tekniker som förstår databaser, it-säkerhet m m till dessa system Jag finns i Solna, nära Friends Arena. Där finns också närheten till Kista :-) Med vänlig hälsning Kristina Klöfskär