Verksamhets ansvarig personlig assistans

Vill du vara vår nya verksamhetsansvarig och delägare i vårt företag?

I dags läge driver vi personligt assistans i egen regi, vi vill expandera och behöver förstärkning i vårt team.  Det vi saknar är någon som kan bli verksamhetsansvarig för vårt företag.  Du skal bli godkänd av IVO. Du kommer att bli delägare i vårt företag eller bara anställd du väljer själv.

Krav på din kompetens är att du har avslutad högskoleutbildning med social inriktning; t.ex. Socionom- eller social omsorgsutbildning, sjuksköterska med LSS inriktning. För att bli aktuell för rollen skall du dessutom ha minst 3 år sammanhängande erfarenhet av arbetsledning inom social omsorg. Erfarenhet från Personligt Assistans är meriterade.

Du är väl förtrogen med lagar, förordningar och föreskrifter inom verksamhetsområdet och det är positivt om du har erfarenhet av kvalitetsarbete. IVO kräver också ett fläckfri förflutet.

Lite om oss. Min kollega och jag har drivit det här företaget i 3 år nu. Jag har varit i branschen i 15 år och kan det mesta i branschen som är värt att veta. Min kollega har ansvar för ekonomin och hon sköter det utan anmärkningar år efter år.

Intresserad? Kontakta oss via mail mack997@hotmail.com

//Madde