Symbio cities

Vem vill egentligen inte befinna sig på en plats där man känner sig trygg och avslappnad. Frågan är högst aktuell idag om man följer medier och allmän samhällsutveckling. Det är på mångas läppar. Att känna sig trygg har egentligen alltid varit det människan vill känna och uppleva, men som ofta fallit bort i stadsplanering.

Jag söker dig som har kunskaper om fysiska miljöer, har jobbat med trygghetsfrågor eller varför inte även kännedom om CAD och BIM. Att föreläsa om detta, eller erbjuda en tjänst där man är med i planeringsfasen och trycker på dessa frågor i upprättande av fysiska miljöer, såsom skolan, torg, bostadsbyggande, rekreationsplatser etc., och visar på "return of investment" i reela siffror. Begreppet CPTED (brottsprevention genom design av fysisk miljö) , det finns med i tankarna angående detta.

Är öppen för vad du har att erbjuda och om vi kan skapa en bra affärsmodell tillsammans. Långsiktigthet ska genomsyra vårt tänkande i varje steg vi tar. För egen del vet jag att samhället behöver detta i någon form, det gäller att vi bakar ihop det på ett väl underbyggt sätt och presenterar det med stor känsla.

Hör av dig om du känner att det här kan vara något som bör utvecklas. Jag berättar med glädje och inlevelse om hur jag tänker att detta kan vara en trivsam idé att förvekliga.

Vänlig hälsning,
Jonny Skoglund

Kommentarer

I am looking for entrepreneurs. The ideal potential partner is someone who is ready to build a business — someone whose best years are ahead of them. I am looking for entrepreneurs with the right mix of experience, drive, creativity, and cultural fit. In return, i will provide funding, tools, and resources to help my partners reach new heights of success. I am willing to invest upto $200 Million USD Do you have any project that needs funding? I am wondering if this would interest you. Pah Sami. CHINA FIRST CAPITAL INVESTMENT BANK 9988 Shennan Avenue Shenzhen, China TEL:(86) 021-38834999 Ext 861 FAX:(86) 021-68872488 Email: pahsami@gmail.com
Is this activity still active ? Regards hansdahlkvist@gmail.com