Starta upp nischad byrå!

Hej! Jag sitter med ett företag idag som jag vill splitta upp till två olika verksamheter ( eller som ett dotterbolag i samma varumärke ). Jag söker flera personer som är intresserade utav att antingen event/ kommunikation/marknadsföring att starta en byrå med till en nischad målgrupp. Jag har testad några tjänster och produkter med positiv feedback från kunden och ett behov som finns. Det finns redan bearbetade samarbetspartners men jag är mycket flexibel för nya ideér och tankar. Personkemi är grundläggande och att vi har samma engagemang, är öppen för förslag och möten. Kontakta mig gärna via mejl om du känner dig träffad!

Mvh Caroline 

Kommentarer

Hej Caroline. Jag kommer att bli nyinflyttad till Göteborg från och med den 1 october. Jag letar efter någon eller några som jag kan ha ett samarbete med och starta up ett eget företag. Min dröm är att jobba med olika komunikations kanaler, reklam, musikvideos osv. Jag vill gärna vara med och påverka och vara delaktig i design, rådgivning, ideer osv. Jag är väldigt driven och vill satsa på att stärka ett förtag som jag kan vara stolt över. Hur går det för dig vad gällande anonsen? Du skriver att du vill starta en byrå med en nischad målgrupp, vad tänker du då? Jag funderar på om vi skulle ha riktat in oss på marknadsfört och stöd till just artister och musiker. Låter det itressant?
Hej Caroline, jag är väldigt intresserad av detta. Gick Mediaproduktion umder gymnasietiden och älskar att se möjligheter. Hör gärna av dig till mig på mail koppstermusic@gmail.com och mobilnr: 0708-202827 Tack på förhand! /Philip Kopp Johansson