Starta eget, kompanjon? Västerås!

Hej. Jag är en driven 28årig tjej som bor i Västerås. Jag har på senaste tiden funderat på vad jag vill göra med mitt liv.. Jag har väl egentligen alltid haft en liten 'dröm' på att ha något eget, men aldrig riktigt tagit tag i det och aldrig vetat vad för något. Jag känner Nu att jag måste göra något, få nya utmaningar. Har själv jobbat i butiksbranshen i ca 7år, och jag storm trivs med det.

Har intresse för kläder, smycken, blommor, djur. Men jag är mest sugen på att ha en affär för alla slags människor - killar som tjejer, yngre som äldre. Jag fått en liten affärs idé som jag personligen själv tror på! Rosor som lever upp till 1-3år (med rätt skötsel) perfekt present, lyx till sig själv bl a.. Lite roligare än att köpa rosor som dör efter ca 7 dagar.

Jag har dock ingen aning om Hur man går till väga med att starta eget men en likasinnig kompanjon, så kan vi fixa det. Söker isåfall en driven tjej snarlika ålder i Västerås eller inärheten. Du bör vara händig/pysslig då vi dekorerar rosorna på egen hand. Sen är det ju ett plus om du har andra erfarenheter hur man startar upp bokföring m.m för jag har ingen aning.

Iallafall, Kontakta mig om det låter som något vid intresse :D

Kommentarer

Kontakta mig på elimechab@gmail.com så kan vi diskutera fram något bra :)
Hej! Gpr du fortfarande i tankar att starta eget? Hör av dig Christoffer.wikner@mail.com
Hej, Du låter intressant. Kontakta gärna mig på stephanienilsson@live.com så kan jag berätta mer om mig själv och du om dig så kan vi se om vi passar för varandra.