Solceller i Skåne

Hej 

Sedan ett knappt år tillbaka driver jag en fima som säljer och installerar solceller, firman heter Grön Sol AB (www.gronsol.se). Ambitionen är att växa i flera år framåt. Under tiden jag har varit igång har jag etablerat kontakt med flera leverantörer och installationsbolag. Jag har sålt och installerat ~10 installationer, hitintills endast hos privatkunder. Fokus nu är att bygga upp en referensbas för att sedan öka lönsamheten.

Det är jobbigt att driva firma ensam, ingen att dela motgångar med eller fira framgångar med. Hitintills har jag varit den som monterar på de installationerna som vi gjort, men under montageveckorna blir mycket annat av arbetet lidande. Så som det är nu är hela företaget och leveranserna till kunder hängande på mig. För att möjliggöra bättre service mot kunderna så vill jag dela företaget med någon och söker nu någon som vill gå in som partner i företaget. 

Jag ser gärna någon som är villig att vara ute och jobba montage när detta krävs, det är även det bästa sättet att förstå utmaningarna i arbetet. Sen skulle jag föredra att jobba mer med kalkyler, projektering och sälj - så klart rycka ut på montage när arbetet kräver det.   
Är du intresserad av utveckla något med potential så ring för en bättre diskussion. 0733249598

Ha det gott 

Arvid Nyman, VD och allt-i-allo