Söker utvecklare som kompanjon i företagsideer

Har drivit Aktiebolag i 3 år med inriktning konsultverksamhet och planerar nu för att i framtiden bruka överskott/vinster i företagsförvärv/affärsideer och andra syften. Dock är det något tråkigt att vara ensam entreprenör i sådana ideer/åtaganden.

Det jag eftersöker är en kunnig, driven entreprenör med erfarenhet och kompetens inom Back- och frontend, lite av en fullstack-utvecklare med en stark entreprenörsådra. Anledningen till detta är att företag, oavsett ideer/bransch behöver ha ett starkt it-fokus och kunskap om IoT. Ofta är det vid förvärv just bristen av IT-kompetens/fokus som är problemet, varför det behövs någon som kan projicera en plan för vad som behövs göras, även om inte personen behöver göra 100% av arbetet på egen hand.

Exempelcase 1: Företaget förvärvar ett generationsskiftande företag inom kromförädling av kopparrör, där ett av de centrala problemen är att man inte når ut till den kundpotential man hade kunnat nå, om man haft bättre optimerad IT och IoT. Utmaningen för kandidaten blir att tillsammans med mig göra en strategi för hur förbättringar i verksamheten skall göras, samt kostnadsberäkningar på dessa förbättringar. 

Det jag letar efter är alltså en partner/kompanjon i företagsideer som har praktisk, strategisk och teknisk/teoretisk kunskap kring dessa frågor. Specifika branscher är irrelevanta - övergripande teknisk kunskap är intressant. Drömscenariot är någon som har samma entreprenörsådra som jag själv och som brinner för att bygga saker, antingen från grunden eller förbättra redan existerande. 

Maila/skicka in intresseanmälan så kontaktar jag dem som verkar intressanta!

 

Kommentarer

Halloj! Tror min profil och det jag söker passar in bra på det du skriver. Samma situation och idé, men från design-, teknik- och strategihållet. :) Såhär skrev jag för ett tag sedan: http://kompanjoner.se/annons/alla-branscher-soker-affarsidekompanjonbolag-i-dalarna