Söker seriös investerare till fastigheter i Turkiet

Är du intresserad av att investera i fastigheter i Side, Antalya eller i Istanbul?

Jag söker seriös investerare till köp av äldre lägenhet/er eller komplett fastighet för renovering och vidareförsäljning. I Istanbul finns även möjligheter att investera i lägenheter under byggprocessen med mycket goda förtjänstmöjligheter.

Jag har mycket goda kontakter i Antalyaområdet (Side, Manavgat), i Istanbul samt i Östra delen av landet(Gaziantep/ Sanliurfa och Siirt) jag är svenskfödd men lever 50% i Turkiet. Har en fot i varje land och därmed god kännedom om kultur/affärskultur som skiljer sig mot den svenska. Det är viktigt att känna till såväl språk, lagar och kulturer. Att göra fastighetsaffärer i Turkiet kan dock vara mycket lönsamt. Fastighetspriserna i Turkiet växer med ca 15-17% årligen och med fastighetsutveckling av äldre egendomar kan förtjänsten bli mycket bra. Kan man sedan sälja på den internationella marknaden så kan marginalerna öka rejält.

Den Turkiska liran ligger fortfarande lågt (1,7 SEK) vilket innebär en värdeökning i sig när liran nu vänt upp. 

Det finns lämpliga objekt i storleksordningen 200 000 TL för den enklaste typen av lägenheter, 1 500 000 för ett flerbistadshus eller 4 500 000 TL för komplett fastighet med kommersiella lokaler eller lägenheter i centralt attraktivt läge. Detta var exempel och vitsen är att det ska finnas en utvecklingspotential. 

Jag är civilingenjör och har min bakgrund i ledande befattningar inom flygplatsbranchen. Kontakta mig om du precis som jag ser möjligheten med att investera i Turkiet. Då skulle vi kunna bli ett bra team där jag gör jobbet och sköter kontakterna och du engagerar dig i den omfattning du själv vill.

Jag vet att denna annons är lite "rakt på" men det är bättre att tala klarspråk istället för att formulera sig kryptiskt. Vi är alla intresserade av att tjäna pengar och gärna på något som är intressant. Jag tycker detta är intressant. Hoppas du tycker det också. 

Jag nås på husochhem@gmail.com och lämnar ut privata kontaktuppgifter efter en första kontakt där du beskriver lite om ditt eget intresse i denna idé. 

Tack för att du tog dig tid att läsa denna annons.