Söker någon med affärsidé eller vara investerare

Jag är intresserad att gå in i en intressant äffarsidé, investera lite kapital eller vara med i ett nystartad bolag.

Jag är en man på 35 år och bor i Stockholm. Jag har erfarenhet av olika saker och jag gillar det mesta i olika branscher.

Jag har arbetat som anställd tidigare. Jag är väldigt intresserad av allt som har med investeringar att göra, nya affärsideér, gå med i ny verksamhet.

Hör av dig gärna via mail: 

c_kalk@hotmail.com

Kommentarer

Hej! Jag ligger på tiotals idéer det gäller och några utav dem kan verkligen utvecklas till världs dominerande företag det gäller bara att ta tag i saken! Jag är en person som gillar att jobba tillsammans med någån/några för att två huvuden är alltid smartare än ett + att det är roligare då man kan alltid bolla med någon. Har mer är 4 års erfarenhet av att driva eget. I dagsläget äger jag tre företag inom olika brancher och är öppen för alla idéer där det går att tjäna pengar! Har kontakter utomlands också. Hur stor kapital har du? Kontakta mig på janis.basovs@latswed.se
Hej, Jag har startat ett företag med en tyskt produkt. Omsatning räknas på minimum 25 milioner kronor/år. Behöver litle mer hjälp just nu med marknads erfarenhet. Kan kontakta mig och vi pratar vidare för att see om You Are the One. Obs! skriver här bara min privata email address. Vill inte visa företags namn på almänt.
hani270@gmail.com
Maila mig ni som är intresserade på: c_kalk@hotmail.com