Söker mode intresserade kompanjoner

Hej!

Vi är två personer som håller på att starta en webbshop där vi kommer sälja kläder och underkläder. Ideen är inget nytt utan liknar Zalando.se, bubbleroom etc. Vi har redan hittat leverantörer och varor som vi vill sälja på vår sida. 

En av oss är en duktig webbdesigner som blir ansvarig för sidan. Sidan ser väldigt proffotionellt ut och är ingen blogg-liknande. Han kommer jobba heltid i bolaget och kommer ta hand om de flesta IT-relaterade uppgifter och även marknadsföring på nätet. Jag är själv ekonom och kommer ta hand om ekonomin i bolaget vid sidan om min ordinarie jobb. Budget och affärsplanen är ganska klara och vi kommer lansera sidan om några månader.

Vi söker nu kompanjoner som är mode-intresserade och är sugen på att joina vår team, både pga av kapitalbehovet och även för att starka vår team. Vi tror stark på vår ide och vet att vi kommer bli en välkänd webbshopp i Sverige, därför har vi satsat allt vi har, energi, pengar och mer än 11 timmar arbete under senaste månaderna. 

Eftersom vi inte har registrerat bolaget, kommer vi inte avslöja sidans namn eller mer detaljer om sidan. Vi föredrar i först ahand kontakt genom mail där du ska skriva om dig och varför vill du joina oss. 

Huvudkontoret kommer vara i Göteborg/Partille.

 Hälsningar/

 

 

Kommentarer

Jag är ledsen, det här är ett låneföretag och vi gör inte partnerskap. Om du behöver ett lån kan vi låna ut eventuella låne pengar du behöver. tack för att du förstår. vänliga hälsningar, Herr sam bill
Hej Det låter intressant för mig. Jag driver själv en webshop och vill gärna vara med på något liknande. Kontakta mig så kan vi prata mer om det. theturn2017@gmail.com