Söker entreprenörsteam med lönsamt affärskoncept inom app/digital produkt

Söker nu ett engagerat team av entreprenörer med en genomarbetad Affärsplan för en App/Digital produkt.

För rätt produkt kan vårt team ordna Finansiering och utvecklingsteam. 

Ditt koncept måste vara färdigtänkt och du måste visa på att du gjort din hemläxa i affärsplanen.

Du behöver visa att du och ditt team är engagerade och vill lägga manken till för att genomföra/genomdriva ditt koncept/produkt. Du måste vara beredd att ta hela ansvaret för genomförandet, hela vägen, dvs engagera dig och ditt team på heltid för flera år framåt.

För att visa ditt engagemang, behöver du själv och ditt team bidra med en betydande del av investeringen, vårt team är mycket erfarna investerare som bara satsar på de absolut lönsammaste affärskoncepten.

Du behöver ha genomfört marknadsundersökning för att visa på intäkter och kostnader, en genomarbetad kalkyl för hela din idé. Vilket finansieringsbehov finns?

Några frågor som vi förväntar oss du kan svara på i din affärsplan: Vem är kunden? Vad har kunden för problem som du kan lösa med din produkt? Vad har du för lönsamhet i din affärsplan? Vad har du för Vision, Strategier, Målsättningar och Handlingsplan? Vad är företagets affärsidé? Vad är ert mantra?

Vi förutsätter att du har ett registrerat Aktiebolag, och det första vi gör är en Due Diligence genom att analysera din affärsplan, ditt team och den tilltänkta marknaden för ditt koncept. Använd gärna nyföretagarcentrums mall för affärsplan (https://affarsplanen.com/) så du inte missar några viktiga detaljer.

Kommentarer

Hej! Mitt namn är Sorina och jag vill starta en tjänsteföretag tip ”fodora” som levererar mat,men min idé är att den företag skulle inte leverera bara mat. Vad ni tycker om min idé och hur ska jag starta.:? Menar jag finansiell och human resource. I början behöver kanske bara 1 bil eller 2 och 2 timmanställda....?! En kontor, och bokföring . Men, tycker att behöver en app som fodora har just nu, och den är dyrt. Kan ni säga något mer angående min idé och naturligtvis om jag kan få något hjälp. Mvh Sorina