Söker du en partner som tillsammans med dig kan förverkliga din idé?

Hej där!

Sitter du på en färdig produkt eller tjänst men saknar en partner att dela äventyret med? Eller har du idag ett företag men svårt att få kontakt med kunder? Eller har du en idé och vill dela den ekonomiska risken med någon annan? Eller arbetar du som anställd på något företag och har fått en idé (som utgår från ett identifierat behov) men saknar en partner att hjälpa dig testa idén?

Sannolikheten är såklart liten (men den finns ju) att vi kommer lyckas finna en modell som fungerar för oss båda men jag chansar genom att skriva en annons här. 

Jag som skriver har erfarenhet av uppsökande försäljning och har vana av att tala med med beslutsfattare dels via telefon men även på fysiska möten. Har varit delaktig i ett par olika bolagsstarter med allt vad det innebär. Har hygglig kunskap om affärsutveckling och mina huvudsakliga affärsområden jag har erfarenhet av är inom finans men även HR-system (SaaS). Teoretisk utbildningsbakgrund är inom företagsekonomi (MBA).

Jag är öppen för olika typer av samarbetsformer. Beroende på kan det vara på lång eller kort sikt. Det som driver mig idag är att hitta något som jag tror på och något som är kul - att jobba ihop med en eller flera mot ett gemensamt mål. Gärna med en visionär. 

Framförallt söker jag någon som är smartare än mig. Hamnar jag i ett projekt där jag kan utvecklas och lära mig något intressant så är det helt klart ett +. Tillit och engegemang är naturligtvis självklarheter som bara måste finnas på plats. 

OBS: Branch är ett obligatoriskt fält så jag valde bara något. 

Kommentarer

Hej, Tror vi skulle kunna vara "the perfect match" med tanke på din beskrivning. Hur kan vi nå varandra?
Hej Jag bor också i VÄSTERÅS och har flera idéer och även företag som vi kan utveckla tillsammans. Min Mail adress är elimechab@gmail.com
Hej! Bor i Våsterås, Är visionär och går sista året på Innovationsprogrammet. Jag har idag en färdig produkt jag tror på och försöker nå ut med på marknaden. Har många andra realistiska idéer och skulle till exempel gärna i framtiden arbeta ihop med en säljare och en marknadsförare/ifrågasättare Hör gärna av dig till mig, christer711@gmail.com
Hej, fint skrivet! Jag har en vilande vykort projekt som är typ klar för lansering men sen blev papa och projektet vilar sen dess. Har även tankar att prova IT outsourcing men det kan diskuteras separat. Finns i Stockholm. nås via suren at it-helps punkt se.
Hej! Kontakta mig på rickard@consultia.se så kan jag förklara vad jag sysslar med. Du är exakt vad jag söker.
Hejsan jag samarbetar med ett företag som har fått ensamrätt på en energisparande produkt som inte borde påverkas av lågkonjunkturen. Men jag känner att jag inte klarar av det ensam. Hör av dig till kjell551@gmail.com
Hej Gärna kontakta mig för mer info om vad jag har. Det ska vara perfekt till dig. jag skriver mitt privat email här. Inte företaget hani270@gmail.com