Söker affärsidé och kompanjon

Hej! Jag söker en affärsidé att driva igenom, helst i Dalarna och i synnerhet nära Borlänge, men det är inget krav om idén är tillräckligt bra och genomförbar. Själv har jag en del kapital och en hel del kunskap om att driva företag, samt lång erfarenhet inom marknadsföring, design och systemutveckling. Är beredd att lyssna på alla idéer som kan genomföras nära mig, där det finns en driven person bakom som vill genomföra det tillsammans med mig. Gärna branscher som ligger efter i sin digitalisering och som går att skala upp.

Kommentarer

Hej, detta kanske är något för dig? http://kompanjoner.se/annons/investerare-sokes-till-saas-tjanst hör av dig om du är intresserad. Ha en underbar dag.
Hör gärna av dig. Mvh
Hej. Jag vill prata vidare, vi kanske kan slå ihop oss!? Maila mig om du är intresserad. Mvh Madelene
Hej, Jag har bra möjligheter inom import och export av mat varor samt en lagom stor lagerlokal det jag behöver är lite mer insats för att kunna fortsätta mitt affär. jag har redan fört in varor från Lettland och levererat till Ica butiker. jag har tillstånd och certifikaten och vill utöka aktivitet på kommande år. Mitt företag och min lagerlokal ligger i Knivsta vilket det är 15 mil från Arlanda och Uppsala.
Hej bor iHedemora driver Bemannings företag behöver hjälp ,ed marknadsföring ring 0738006924. Vi har 80 anställda ny i olika branscher men vi kan anställa fler BALTIC BEMANNING JAN OVE JOHANSSON
Hej Jag arbetar med utbildning och hjälper människor att starta egen verksamhet. Om du är nyfiken så hör av dig. Du kan jobba med detta koncept i över 75 länder. Titta gärna in i den webshop alla har som jobba aktivt med marknadsföring. www.mynoni.se // MVH Ingrid K Edvardsson
Hej, Hör gärna av dig. Jag söker en kompanjon till min affärsidé.