Säljare / Delägare sökes

Vi på Industrinät Nordiska nätlösningar söker efter en säljpartner som vill bli delägare på sikt. Du kanske redan är företagare eller har plan på att bli det.

Vi vill ha med dig i vårt företag!  

Med oss får du ett färdigt koncept med över 1000 kunder, hemsida, webshop, direktavtal med Europeiska fabriker och delaktighet i en verksamhet med mycket god kundnöjdhet om 4,4 av 5 enligt företaget Reco från 49 recesioner. Våra produkter är marknadsledande i Europa och prismässigt är vi mycket konkurrenskraftiga. Industrinät vänder sig till bygg, anläggning, transport, jordbruk och liknande branscher.

Vår utmaning är att vi inte har haft tid till någon uppsökande försäljning alls vilket innebär att det torde finnas en jättepotential här för rätt person som är van och gillar traditionellt säljarbete via telefon, personliga besök och löpande arbete och uppföljning i CRM system. Vi har också inkommande leads och befintliga kunder som också behöver följas upp. Bolaget ingår i Sportmaterial Sverige AB som sedan 2013 via ehandel levererar idrottsutrustning till skolor, föreringar och privatpersoner. Tänkt lön är fast och povisionsbaserad. Den fasta ersättningen ligger lite under marknadsnivån för en erfaren säljare men i gengäld erbjuds delägarskap för rätt person så detta blir din intiala risk/satsning! Provisionen är 20 % på intjäntat TB på egen proaktiv försäljning. Delägarskap erbjuds tidigast efter 12 månaders framgångsrikt samarbete. Hör av dig för vidare dialog eller om du har annan idé på samarbete. Vi eftersöker också återförsäljare, personer som kan tänkas arbeta helt provionsbaserat och samarbeten med företag i närbesläktade branscher.

 Läs mer om oss på www.industrinat.se och www.sportmaterial.se

Vi ser fram emot din återkoppling. Starta gärna med att skriv några rader till mig på daniel.olsson@industrinat.se   

Väl mött,

Med Vänlig Hälsning Daniel Olsson / VD & Ägare

Sportmaterial Sverige AB - Industrinät Nordiska nätlösningar