Säljande partner till SAAS tjänst

Är du taggad på att starta något men vet inte riktigt vad? Gillar du SAAS formen av företag men kan inte programmera själv? Är du villig att lägga ner tid och energi på att få igång ett helt nytt bolag?

Jag har nyligen skapat en saas (software as a service) tjänst. Första versionen av produkten är klar och ett AB är skapat sedan tidigare. 

Jag driver denna idé på deltid men känner att jag inte riktigt hinner med införsäljningen av tjänsten, då jag inte har möjlighet att sluta mitt ordinare arbete. I dagsläget har jag på ca 1 månad varit i kontakt med ca 30 bolag och fått till 2 säljmöten. I denna takten händer inte mycket, och jag söker därför en partner som kan tänka sig att vara med och ansvara för försäljningen av tjänsten. Tanken är att du blir delägare och att vi driver detta ihop, där du alltså sköter försäljningen och jag sköter programmering och fakturering/bokföring mm. Du får alltså möjligheten att starta som entreprenör med en redan färdig tjänst.

Jag söker dig som framförallt har rätt inställning, har ett stort driv och vågar ta kontakt med folk. Det är en stor fördel om du har arbetat med någon form av försäljning tidigare, gärna inom tjänsteförsäljning. Det är dock inget krav utan det viktigaste är att du har rätt driv och inställning. Tjänsten är inom HR så har du kontakter inom det området är det också ett plus.

Om du tycker det låter intressant får du mer än gärna höra av dig till mig så ska jag berätta lite mer och visa upp tjänsten. Jag nås på: Ludvig.gbg@outlook.com