SaaS Plattform för restauranger

När det gäller att inspirera lojala gäster att komma tillbaka, handlar det om att veta vad de behöver och erbjuda dem något extra. Ingenting slår hög kvalitet, personlig kontakt och enastående service, men om dina gäster är digitala bör du också vara det.

PRANZO är en online present- och kuponghanteringsplattform. Vi hjälper restauranger att bygga långvariga relationer med sina gäster, öka försäljningen och bygga stabila intäkter.

Om du vill vara med och driva digitaliseringen av restaurangnäringen så kan det här projektet vara en möjlighet. Vi har utvecklat en prototyp av plattformen och påbörjat en marknadsprofilering. Affärsmodellen bygger på att restauranger prenumererar på tjänsten som gör det möjligt för dem att utfärda digitala presentkort eller lunchkort. Förutom månadsavgiften tar PRANZO ut en liten procentsats för varje sålt kort. Tilläggstjänster i form av kortläsare eller tryck av fysiska kort (som kan delas ut till gäster) kan tillkomma för att ytterligare förbättra kundupplevelsen och skapa intäktsströmmar. 

Tjänsten är INTE  igång - vi behöver ett team av dedikerade personer som vill ta PRANZO live. 

Vi söker en driftig entreprenör eller ett team som vill ta på sig att tillsammans med oss lansera PRANZO i hela landet. 

Idén är att vi i samverkan skapar ett bolag där du äger majoriteten och vi en mindre andel. 

Initiala investeringen är 275 000 SEK för varumärket och kodbasen till plattformen (back-end API, webbapplikation, administrativt verktyg). Ytterligare investeringar handlar om marknadsföring och löner för anställda när/om det behovet uppstår.

Vi fortsätter att vara din tekniska partner och fortsätter att utveckla tjänsten både innan och efter lansering (för att fortsätta lägga till funktioner) och som delägare förbinder vi oss att färdigställa plattformen inför lansering (ytterligare ca 160 timmar) och sedan till fortsatt utveckling för en internkostnad.

 Jag svarar gärna på frågor om projektet och affärsmodellen.