Resebyrå/Bokhandel, söker kompanjon

Hejsan

Jag heter Lena Lindqvist, gör ett nytt försök. Har en affärside om att starta en resebyrå i kombination med en bokhandel. Bokhandeln kommer att vara inriktad mot reseguider och kartor med mera. Tanken är att kunden inte ska  behöva söka flera olika kanaler för att göra sina inköp. Resebyrådelen kommer att vara först och främst inriktad mot att vara återförsäljare av resor, då främst aktiva resor av olika slag. Berättar gärna mer vid en djupare kontakt.

Söker någon med erfarenhet av ekonomi och marknadsföring, då jag inte själv har dessa kunskaper. Och som vill gå in som delägare i företaget. Vart ni bor i landet spelar ingen större roll, dagens teknik minskar avståndet mellan människor.

Om det låter intressant så hör gärna av er. Ha en bra dag. 

Kommentarer

Hej, det låter väldigt intressant, maila mig gärna på merob83@hotmail.com om mer info.
Hej! Detta låter väldigt intressant, du får gärna höra av dig till aksoderstrom@gmail.com.
Hej! Det låter intressant. Har själv tankar på att starta ett turist/reseföretag. Har även tidigare haft tankar på ett bokcafe'. Har kunskap om marknadsföring och ekonomi, efter att tidigare ha jobbat som marknadsförare i kulturbranschen. Har en del kontakter vad gäller övernattning, program, etc. Jag är också främst inriktad på aktiv turism och ekoturism. Hör av dig på: mats.kjellgren@spray.se