Programmerare - MVP

Hej,

Vi är på gång att starta ett företag som ska tillhanda en plattform för en helt ny bransch i Sverige. Redan idag finns stora plattformar med miljontals användare i USA och Australien men vi vill ta konceptet till Sverige.

Vi är i det skedet att vi ska gå vidare och pitcha vår idé så vi är i ett tidigt stadie men vi tror att framgången ligger i att vi har en MVP för att tydligare visa hur vår plattform ska funka. Vi vill också testa den svenska markanden med den som bas. 

Vi behöver således en grym programmerare som har kunskapet att bygga en plattform och som vill vara med att starta ett unikt bolag vars syfte är att få fler företagsdrömmar att uppfyllas.  

Vi söker en person som kan tänka sig att till en början vara med på frivillig basis, under kvällar, helger och ledig tid men för rätt person finns möjlighet till partnerskap i företaget samt anställning när så är möjligt.

Maila och berätta om dig själv och dina tankar så berättar vi mer om vår företagsidé så ser vi om vi tillsammans kan vara med och bygga ett spännande företag.

/Emelie