Posterföretag fotografi/konst

Hej!

Jag är på gång att starta ett posterföretag med försäljning online. Kommer köra på mer unika och konstnärliga motiv än de som finns idag och samarbeta med större influencers. 

Har erfarenhet från designbranchen, fotoredigering och marknadsföring och van att jobba med stora influencers.

Vill gärna hitta en partner att arbeta med. Gärna samarbete med ett tryckeri och/eller logitsik-företag men öppen för alla förslag!

Kommentarer

Hej! Jag älskar din idé och gör väldigt mycket konst som jag säljer via instagram. Jag får mycket beställningar med personliga motiv, främst barn och bröllop och har fått många olika samarbeten med företag som vill använda mina motiv. Jag har en stor bredd på min konst jag gör gör allt ifrån line-art till stora oljemålningar och är alltid öppen för nya idéer. Jag arbetar som makeupartist och har sminkat de allra flesta stora influencers som Therese Lindgren, Kenza, Margaux, Alexandra Bring, Anitha Schulman och har ett stort kontaktnät inom den branschen och tror därför väldigt starkt på att marknadsföra sig på det sättet. Jag har länge funderat på att göra posters då det jag har märkt en efterfrågan på mina tavlor ökar och jag vill nå ut till fler. Då jag redan jobbar mycket och min styrka är det konstnärliga och inte att driva företag tror jag att vi kan vara kommer att komplettera varandra och kunna utveckla det vi är bäst på. Jag kan erbjuda en stor bredd av motiv och jag är i ständig utveckling vilket gör att vi kan vara snabba med nya trender inom inredning och posters. Jag är väldigt driven så person och saknar att jobba med någon som har samma mål och driv som jag har. Ser verkligen fram emot att höra ifrån dig!
Hej! Låt oss sammanstråla. Äger ett tryckeri och kommer nu i dagarna släppa en e-handel med just försäljning av posters. Saknar själv både kompetens och personer i nätverket som kan inredningsbranschen. Finns potentiellt en bra match här, låt oss göra något bra ihop istället. Skicka ett DM om det är intressant!