Personlig assistans

Hej! Jag söker personlig assistansbolag jag vill blir delägare eller köpa aktie av bolaget. I dagsläget har jag många kunder som har personliga assistenter. Jag skulle vilja ha ett personligt assistansbolag som kan komma överens med, ni kan jättegärna höra av er om ni är intresserade.

Kommentarer

Hej! Jag driver personlig assistansbolag och är själ ägare. Vi kanske kan hitta någon ömsesidig lösning. Du kan kontakta mig via mejl: zymijeta@hotmail.com Mvh/Zymi
Ja absolut. Tack för svaret
Hej! jag skickade mail till dig igår. ?????
Hej! Låter intressant, mejla mig på konsultanen@gmail.com så diskuterar vi ett eventuellt partnerskap vidare.
Hej AR! Det är ett intressant förslag du kan maila till mig på haji_diilincaano@hotmail.com. Skicka med ett nummer så kan vi pratas vid.
Hej AR Vi ser ditt inlägg om personlig assistans som väldigt intressant för oss . Jag jobbar som kund koordinator för ett bolag idag som verkar över hela landet . Vi jobbar väldigt nära familjerna för att uppfylla deras krav på den livskvalitén som de söker . Vi anpassar vårt efter familj och situation . Har personal som pratar flera språk . Vi söker idag någon som kan verka runt Värmland regionen. Vi är öppna för alla förslag och kontakter. Skriv till oss gärna på Hussein-ome@live.se eller på tel: 0700-729677 eller sms. Tveka inte för att höra av er för ett eventuellt sammarbete eller parnerskap.