Partner som ska sköta säljavdelningen

Vi är ett företag med en vision om att förenkla och förbättra branschen. Samtidigt som vi skapar en trygghet för alla parter. Vi sitter för tillfället i Västberga, Hägersten i Stockholm och levererar smarta och moderna lösningar inom fordonsbranschen.  Vi har konceptet klart, leverantörer klara och är igång men vi saknar det där stjärnskottet som brinner för försäljning och vill bli en del av oss och driva eget företag tillsammans med oss. Vi har en stark affärsplan och en stark marknadsplan och ser fram emot att få in en person som tar hand om och utvecklar försäljningsavdelningen. 

Du är precis som vi en ödmjuk person med höga ambitioner och en positiv grundsyn. Du ser möjligheter och lösningar och är orädd för att ta dig an utmaningar.  Har du erfarenhet sedan tidigare inom försäljning, utesällj, fältförsäljning, fastighetsmäklare är det ett stort plus. Vi har egen utbildning som även du får gå. 

Även om allt är i gång och redo att dag ett kunna gå ut och sälja och dra in intäckter till bolaget har du stora möjligheter och all mandat att utforma säljavdelningen efter dina tankar och ideér.

Låter detta intresant så vänta inte, kontakta oss direkt så sätter vi oss ner och berättar gärna mer om oss och vad vi gör och ser fram emot att lära känna dig!

Kommentarer

Hej, Jag har mångårig erfarenhet av branschen, har varit säljare, säljledare och Cooperate manager för Toyota och även jobbat på Bilia. Driver fem bolag idag, har fått pris för årets nyföretagare och är utvald till prins daniels entrepenörsdag. Besitter på stort nätverk inom Almi och även med bolag som jobbar med finansiella instrument. Skulle kanske kunna hjälpa er beroende på affärsidén.