Partner in Jobbcocaching sökes

Hej! Jag är en driven tjej som håller på att starta eget. Jag har arbetat inom i roller som projektkordinator, coach, kvalificerad handläggare och företagskontakt på Arbetsförmedlingen där jag varit de senaste 6 åren.  I företaget kommer vi arbeta med att coacha och stötta arbetssökande i vägen till jobb. Inriktningen har särskilt fokus på individen, med motiverande samtal i kombination med mindfullness är målet att göra individen mer medvetna om sina färdigheter och begränsningar. Målet är att istället för att skapa ett "CV" utifrån tidigare erfarenheter och utbildningar utgå från individens egenskaper, kompetenser och intressen och på så sätt hitta en sysselsättning som ger mervärde för individen och är långsiktig.

Det optimala hade varit att hitta någon som kan komplettera där jag har mindre erfarenhet/kunskap. Har du något eller några av dessa kompetenser- språkkunskaer (arabiska,somaliska, pashto), säljerferenhet, erfarehet av arbete med funktionsnedsatta? 

Låter detta intressant? Vill du hänga med på en sännande, rolig och utvecklande resa som egen företagare? Släng iväg ett mail=)!

Kommentarer

Hej! Du hade mailat till mig och jag svarat igår. Det vore kul om vi kan boka en träff . Jag har bl.a.ramavtal som jobbcoach i mitt företag. Du kan kontakta mig via e mail som du fick igår, alternativ via tel. Duser du mitt tel.nr . Hoppas vi ses. Cristina
Hej jag har erfarenheter av människor med funktionsnedsättningar bl.a.
Maila mig lite mer info. Detta kan vara av intresse. jkinvest@telia.com MVH Johan
Hej! Låter intressant. Du kan kontakta mig via mail Glokalaproduktion@gmail.com
Hej mejla gärna mig på GrymmeWill@hotmail.com jag jobbar redan med detta o har stor erfarenhet ..MVH Mohamed