Ny tredjepartslogistik - Vill du växa tillsammans?

Hej!

Jag har för avsikt att starta upp en tredjepartslogistik inriktad på små e-handlare med ambition att växa. Jag söker nu dig som är i uppstartsfasen med din E-handel, kanske har du redan dragit igång i liten skala och vill växla upp, alternativt är precis på gång att göra det och vill bli min första kund/partner.

Min tidigare erfarenhet från att själv driva e-handel, är en av de viktigaste frågorna man har på bordet just vilken logistiklösning man skall använda sig av. Här finns en uppsjö av olika modeller, och jag vill erbjuda dig:

  1. Möjligheten att starta smått och växa tillsammans
  2. Kontroll över dina logistikflöden, utan att för den skull behöva driva dem själv.
  3. En anpassningsbar logistiklösning, där jag kan sköta plock/pack, returer, aftersales med mera, helt avhängt på vilket behov just du har.
  4. Avtalsstyrda fasta priser, så att du alltid har koll på dina kostnader.

Det första lagret kommer att vara lokaliserat strax söder om Jönköping, vilket är lite av ett logistiskt nav i norden (det är knappast en slump att både IKEA och Elgiganten har sina nordenlager i närheten). Med 7 års erfarenhet från en av nordens största E-handelsaktörer, varav 5 i ledande ställning kommer jag att kunna bidra med insikter kring både logistik och aftersales som utvecklar din verksamhet.

Vår gemensamma affär skall bygga på partnerskap, där vi båda kan växa tillsammans. Som första kund kommer du dessutom att få en lösning som är helt skräddarsydd utefter vad just du behöver.

Hör gärna av dig, så diskuterar vi saken vidare!

Med vänliga hälsningar

Martin

NextGear Logistics

Mdamberg2@hotmail.com