Matsvinnscatering och utbildningsplattform söker ett cafe/restaurang att samarbeta med.

Hej, jag har under ett år drivit ett matsvinnskoncept med catering och utbildningsplattform (workshops och kurser) men jag letar efter en framåtsyftande partner som vill investera i lokal med mig, redan har tillgång till beredningskök eller någon som driver ett café eller restaurangverksamhet som vill skärpa sin hållbarhetsprofil. Jag kan tänka mig samarbetet såhär;

1.Jag kompletterar din existerande verksamhet. Jag går in och står för meny, tillagning och försäljning någon dag i veckan för att avlasta dig och öka synlighet för företaget. Matsvinn är självklart temat för dessa dagar. Jag är inte anställd utan får de pengar jag tjänar under denna dag mot att jag tex betalar hyra eller byter tjänster inom restaurang eller  design då jag kan göra loggor, hemsidor och produkturvecka både produkter och mat. 

2. Vi syns ihop och marknadsför oss tillsammans. Vi hyra i en lokal med ett beredningskök, gärna i Östra Göteborg, som inte måste vara en försäljningsplats. Arbetar med våra projet parallellt, du driver eventbolag, säljer kurser eller arbetar med hållbarhet. Gärna matrelaterad verksamhet eller verksamhet som kan profilera sig /utvecklas med mat.

 

Vartsweden.com 

Mvh Corina 

0768041300