Ledigt rum för samtal/coaching per timme eller dag?

Vill gärna hyra ett rum för coaching!

Intresserade att hyra ut per timme eller dag. Söker ett litet rum för coachingsamtal ca 1 eller flera dagar i vecka i Göteborg. Får gärna hör av er om ni är intresserade och något lämpligt rum över till mig.

mvh

Henrik Ahlgren

Kommentarer

Hej Henrik Jag har en trevlig lokal som skulle passa väl för ändamålet. Maila mig gärna på mattias@framgangsforetaget.se Mvh. Mattias.
Det finns möjligheter för rätt person hos oss i Sisjön, i ett team med fler terapeuter. Vi har ett rum över och skulle vilja ha en coach eller samtalsterapeut. Hör gärna av dig till rose-marie@ppiv.se. Mvh Solis
Hej! Vi är lite blandade företag som sitter under takåsarna på Västra Hamngatan 18. Här finns möjlighet att hyra rum enligt dina önskemål. Vi har många olika lösningar på kostanden allt för att det ska passa våra hyresgäster. Ex har vi personer som har tillgång till lokalen (egen nyckel), men ingen fast arbetsplats, och att boka konferensrummet, kaffe mm ingår. De här platserna betalar de 1 500 kr/månad för oavsett hur mycket eller lite de är här. Så att hyra ut per timma är helt ok. Vid intresse kontakta Margareta Ekeroth 0707-25 47 95 Bana 1 marknadskommunikation AB Västra Hamngatan 18 411 17 Göteborg mvh Åse Hallencreutz, Ordlabbet (hyresgäst hos Bana 1)