Konsult - kalkyl

Hej!

Söker en partner som vill vara med och bygga upp ett välkänt problem i byggbranschen. Att utföra byggkalkyler.

Jag har en affärsiden som gör att vi kan erbjuda byggföretag, beställare, arkitekter bra och billiga byggkalkyler och mängdberäkningar. Många beställare köper idag dessa tjänster, eller lägger ner stora pengar och tid på att ta fram beräkningar. Det är också svårt att finna kalkylatorer på marknaden vilket begrännsar många företag. Vi kommer erbjuda företagen att outsourca denna tjänst till oss. Affärsiden är mycket konkurrens kraftig mot konkurrerande företag i branschen.

Företag som lämnar anbud på offentliga jobb lägger ner stor möda och kostnad på att ta fram en offert. Utgången om man får uppdraget är ovisst. Så det finns stort intresse att finna billigare och snabbare lösningar i denna process. Vi kommer erbjuda detta till marknaden.

Ser gärna att du har erfarenhet och kunskap inom byggbranschen. Är säljande och driven. Gillar utmaningar.

Kommentarer

Hej! Jag utexamenirad vid Chalmers tekniska högskole Master program Geo och vatten teknik/byggnad, arbetade med VA ingenjör, broar, vägar också fastigheter, jag arbetar just nu som coach och bjuder min hjälp med deltid via internet. jag kan skicka mitt cv . abdulkareem.salman@gmail.com