Kompanjoner sökes för att starta företag inom Escape Rooms

Jag letar efter 1-2 kompanjoner i södra Sverige som tillsammans med mig vill vidareutveckla och förverkliga ett koncept inom Escape Room och under våren/sommaren 2018 starta upp ett företag tillsammans. Obs! Vilken ort företaget ska ligga på är flexibelt och något vi bestämmer tillsammans!

Bakgrund: Under det senaste årtiondet har fenomenet som kallas Escape Room, Room Escape, Questroom eller rymningsspel och liknande fysiska äventyrsspel tagit världen med storm. Jag spelade själv mitt första spel i Ungern och är sedan dess mer eller mindre beroende. Sedan dess har även en dröm om att starta upp en egen verksamhet inom detta område vuxit sig fram och efter en del efterforskningar så tror mig ha kommit fram till ett annorlunda koncept inom Escape Rooms som är unikt på den svenska marknaden...(jag berättar mer om detta när vi fått kontakt med varandra.)

Vem är då jag? Jag är en 31-årig doktorand i historia vid Malmö Universitet som tidigare jobbat inom marknadsföring och sälj, projektledning samt föreläsning- och utbildningsutveckling. Är bosatt i Helsingborg men arbetar i Malmö och reser i stora delar av Sverige. Jag har länge drömt om att starta ett eget företag vid sidan om min forskning, men inte riktigt vetat hur jag skulle kunna kombinera mina intressen för att arbeta med människor, gruppsykologi, problemlösning, konceptutveckling och storytelling. Nu har jag ju dock blivit helt frälst av Escape Rooms efter att ha spelat i både Ungern och Sverige, och vill snabbt komma igång med min företagsidé för detta!

Så vem söker jag? Jag tror att även du har förälskat dig i Escape Rooms och gärna skulle vilja ta steget att utveckla ett eget. Du har både tiden och viljan att starta upp ett företag och gärna även erfarenhet av att arbeta i team. Troligtvis så är du likt jag, bosatt i Skåne eller i södra Sverige. För att vi ska komplettera varandra så tror jag att du förutom mina kompetenser även har något eller några av följande "områden":

- utbildning och/eller erfarenhet inom hantverk/design/snickeri

- utbildning och/eller erfarenhet inom ekonomi/bokföring

- utbildning och/eller erfarenhet inom programmering/teknik/ljud och ljus

- körkort

Låter detta intressant? Tveka då inte att mejla mig på modernhistoria@gmail.com med en presentation av dig själv. Initialt så håller vi mejlkontakt och om ömsesidigt tycke uppstår så går vi vidare med ett fysiskt möte där jag presenterar min företagsidé mer ingående. Förhoppningsvis så utvecklar vi inom den närmsta framtiden ett mycket spännande företag tillsammans!