Kompanjon sökes till jord-bordverksamhet!

Hej!

Jag är en utbildad trädgårdsmätare (3 år, inr. grönsaker), Fritidsledare ( 2 år, inr. socialt arbete) och har 90Hp Humanekologi som nu vill starta en hålbar, lokal matproduktion från jord-bord gärna för och med ungdomar som behöver en plats att växa på. Gärna vara en visningsplats, ett levande exempel och en inspirationskälla för andra att göra mer från grunden. I Sverige är vi nästan helt beroende av import av mat från andra länder.

Men jag vill ha en kompanjon, eller två! Eller fler, har vi olika nischer kan vi ju berika verksamheten och varandra!

Jag är en 46 årig kvinna som nu bor söder om Stockholm men som gärna vill flytta till landet, straxt utanför en mindre stad tex Gävle, Örebro, Karlstad, max ett par timmars tågresa från Stockholm.

Jag vill bo nära Stockholm då jag har nära o kära där. Jag vill bo nära stad då jag har intressen som jag vill fortsätta njuta av såsom teater och dans.

Hoppas att du blir nyfiken och kontaktar mig!

Kommentarer

Hejsan Monica här....vi båda är inne på samma sak gällande det du beskriver. Jag har en vackert belägen gård idag på cirka 6,5 hektar, som jag söker likasinnade personer att samarbeta med ,som är drivna & vill utveckla både sig själva och andra inom hållbar och ekologiskt odlande (permakultur), kurser, mat, stugby etc. Hör gärna av dig till mig så pratar vi mer. monica.odman@gmail.com