Designkoncept/medarbetare

Min idé är fortfarande på ritbordet och nu söker jag efter någon som har samma intresse och driv för att genomföra det här på bästa möjliga sätt.

Konceptet är enkelt, att utforma miljöer enligt en modell där säkerhet och trygghet kommer i första rummet. Det kan göras på många olika sätt och det ska integreras i det befintliga, eller att man i samverkan med andra aktörer etablerar den här modellen i en nybyggnation, område, etc.

Det finns en slags oändlighet i det här konceptet och som bekant passar uttrycket "bara fantasin sätter gränserna" bra in i det här. Men ändock finns det regelverk och andra faktorer att ta hänsyn till. Men i det stora hela så finns det utrymme för att verkligen låta sin erfarenhet och kreativitet få sätta sin prägel på det man vill åstadkomma.

 

Den eller de jag helst skulle vilja samarbeta med är inget jag här kommer göra en punktlista över. Det viktiga är att ni gör saker och ting helhjärtat och har ett strukturerat arbetssätt. Samt att ni gärna får besitta den trevliga egenskapen att tänka brett och alltid ha det glada och humoristiska humöret nära till hands.

Som sagt, det här är ett spännande projekt jag gärna vill ro i land. Och tycker ni att det här verkar spännande och vill vara en del av det, tveka då inte att kontakta mig.

 

Vänliga hälsningar

Jonny Skoglund

 10