Designa och sälja webbmallar

Är du en Webbdesigner?

Jag arbetar på min lilla byrå med design och webbpubliceringsverktyget Webflow. Webflow är lite kort ett verktyg att visuellt designa och utveckla webbplatser med CMS med. Webbhosting finns också. 

Webflow är ett stabilt företag med stora planer för framtiden. Det är ett verktyg för professionella men vem som helst kan börja använda den.

Nu sitter jag och spånar på lite passiv inkomst i form av webbmallar. Tänk teman till Wordpress, fast för Webflow då. Webflow har redan en sida där man kan köpa templates, problemet är att de är på engelska. Speciellt krångligt blir det när man vill ha en sida med en databas då dessa url:er inte går att ändra när de är skapade. Så färdiga mallar för webben. Eftersom det går att exportera från Webflow kan man exportera webbmallar eller färdiga UI-kit så kan köparen, kansken en utvecklare, göra vad den vill med koden. man kan också föra över en mall till någon annans Webflowkonto för denne att göra vad den vill med på sitt eget konto. 

Jag behöver en partner som framförallt, tillsammans med mig, kan hjälpa till att göra mallar. Helst direkt i Webflow. Jag har påbörjat arbetet med en grundmall som har en styleguide och några färdiga sidor som man kan starta ifrån för att kunna arbeta snabbare. Jag kan också tänka mig att själv göra mallen i Webflow om jag får designen i t.ex. Sketch. 

Jag tänker mig mycket delningar och reklam i sociala medier för att få spridning på mallarna. Det tillkommer nya funktioner till Webflow titt som tätt Webflow och hösten och vintern kommer bli extra spännande med några riktigt efterlängtade funktioner. 

 

Är du en webbdesigner och sitter på massa designer och alltid har fina layouter i huvudet kanske kan det då vara intressant att kunna få lite passiv inkomst  på dessa?