Delägare/Partner sökes till nystartat företag

Hej,

Jag startade ett Företag i November förra året. Vi har lokaler i Solna, där vår verksamhet bedrivs. Vi arbetar med karriärcoachning och företagsstöd. Missionen är att hjälpa individer nå ett meningsfullt arbete där deras kompetenser och erfarenheter värdesätts  och där de kan växa och utvecklas som personer. Vi har även som ambition att stötta företag i deras arbete med rekrytering och företagshälsovård. Det har gått väldigt bra för företaget och i förra veckan blev vi officiellt underleverantörer till en större myndighet i Stockholm.

Jag har hittills gjort allt själv, men har alltid haft som ambition att ha en "partner in crime". Nu när företaget verkligen kommit igång tycker jag att det är ett bra läge att ta in en kompanjon. Jag söker en person att dela ägarskapet med. Företaget är idag registrerad som en enskild firma och jag ska göra om den till ett aktiebolag och vill att den som blir aktuell köper en andel. 

Vem söker jag?

Du är precis som jag en ödmjuk person med höga ambitioner och en positiv grundsyn. Du ser möjligheter och lösningar och är orädd för att ta dig an utmaningar. För dig är alla människor lika värda oavsett bakgrund, du ser alltid potentialen i människor och företag och är bra på att förmedla det. Kompetenser/Erfarenheter som jag gärna ser du har, en eller flera av: kunskaper i fler språk än engelska och svenska, sälj, marknadsföring, pedagogik, statistik/uppföljning, företagsnätverk, coaching.

Då företaget är i startfas och på jakt efter delägare har du stora möjligheter att utforma dina egna arbetsuppgifter utifrån verksamhetens behov. Men det som är viktigt är att du har föutsättningarna för att arbeta och är flexibel. Att driva verksamhet tar väldigt mycket tid och engegemang. Fundera över om du Har du den tiden? Har du de ekonomiska förutsättningarna? om svaret är JA, vad väntar du på? Hör av dig till mig så bokar vi en dejt och pratar vidare om hur vi tillsammans kan göra världen lite bättre!

info@forattdukan.se

Formella krav

Då vi har uppdrag av myndighet behöver du även uppfylla en del formella krav.Minst 120 högskolepoäng (80 poäng enligt tidigare system) eller motsvarande poäng från Yrkeshögskola inom områdena; Arbetsliv, organisation och personalarbete, studie- och yrkesvägledning, företagsekonomi, arbetslivspsykologi, beteendevetenskap, arbetsterapeut- eller socionomutbildning.  Inklusive 2 års arbetslivserfarenhet. ELLER Minst ett års heltidsstudier på eftergymnasial nivå med minst godkänt resultat. Minst tre års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid i följande  i yrke kopplat till personal/rekrytering el dylikt.     

                

Kommentarer

Tjena firref! :) Jag passar inte in på din beskrivning, så klart, men söker andra företag att samverka med och gå in som delägare i. Jag är designer och utvecklare med en väldigt stark bakgrund inom medier. Driver ett eget företag där jag frilansar som konsult i den branschen, och det har gått bra men nu söker jag min egen grej. I mitt sökande har jag till exempel byggt, lanserat och fått kunder i en digital presstjänst på en veckas tid, och även om det är kul att "skjuta brett" och se vad som fastnar, så vore det kul att höra om du har någon egen take på hur din bransch kan digitaliseras och om vi kan bygga något ihop? Skriv till mig i så fall! :) Jag har fortfarande konsultuppdrag men har också tid över och eget kapital för att hålla igång.