Delägare till ASF på Värmdö

Vi söker en delägare till ASF Hunddagis/nattis/pensionat på Värmdö

Vi kräver god hundhantering, ser gärna att du har någon form av utbildning, vi har många unghundar som kräver uppfostran.  Du kan eventuellt få möjlighet till viss utbildning genom oss av externa aktörer. Vi har olika aktiviteter inplanerade till hösten vilket innebär att du behöver vara flexibel både som person och med arbetstider, även kreativ och komma med idéer. Vi har generösa arbetstider,  tidig morgon och sen kväll, längre fram även nätter.

Vi är ett Arbetsintegrerat Socialt Företag, vilket innebär att vi har flera personer som arbetstränar hos. Därför kräver vi att du har ett pedagogiskt förhållningssätt för att kunna bemöta dessa personer på ett bra sätt eftersom du även blir handledare. Du behöver kunna uttrycka dig väl på svenska både i skrift och tal. Det blir en hel del dokumentation som handledare, men även dokumentation rörande hela företaget. 

Vi kommer att ha workshops och föreläsningar både för dagishundsägarna och utomstående, vilket sker utanför arbetstid. Vi arbetar ofta på vår fritid med det som behövs för tillfället. Önskvärt att du bor på Värmdö eller i Nacka. 

Hör av dig till: kontakt@canopushundcenter.se