Delägare inom PR.

Vill du bli en del av en affärsidé där PR och kommunikation inom IT står i fokus. Då är detta något för dig. En internationell affärside som inte ställer låter dig arbeta var du vill i världen. 

Du är förstås positiv, noggrann och kan ta egna initiativ. Erfarenhet av att ha skrivit texter på svenska och/eller engelska är toppen. 

Kommentarer

Hej! Det verkar på er beskrivning som om vi kunde ha stor nytta av varandra!! Jag håller på att skapa ett nätverk i hela landet inom läxhjälp för barn, studiehjälp upp till universitetsnivå med korrekturläsning, uppsatsstrukturering samt olika kontors/telefonitjänster för småföretagare, allt via distans. Har även planer på att utveckla språkkurser/coachning, är flexibel... min specialitét är att skapa/korrigera akademiska texter, även på engelska. Vore jättekul om ni ville diskutera ett eventuellt samarbete med mig!! Även intressant att länka till varandras verksamheter. Snälla kontakta mig, er beskrivning var mycket intressant!! Finns i Sthlms-området. Med vänlig hälsning Ingelaelisa 0720385370