Delägare inom Content writing sökes

Delägare/partner till affärskoncept inom content writing sökes. Verksamheten kommer bedrivas inom och utanför Sveriges gränser.

Meriterande kunskaper för rollen är kunskaper i ekonomi och bokföring såväl som erfarenhet och nätverk inom content writing. Om du har jobbat med något av detta är det fantastiskt, men det är inget krav. Du är seriös med ditt engagemang och bidrar med egna idéer.

Kommentarer

Hej, Kontakta mig på info@vanorden.se eller min privata mail kristoffer_saf@hotmail.com. Jag har erfarenhet inom flera utan områdena du nämner och ytterligare. Tror det finns fina möjligheter för ett samarbete. Mvh, Kristoffer A.
Hej! Jag är en erfaren ekonom som vill hitta personer som är intresserade av att tillsammans utveckla företag inom flera branscher. Jag bidrar med mångårigt kunnande av hur man på ett och rätt sätt bygger upp ett företag som har expansionsplaner. Gillar att skriva och uttrycka mig och har erfarenhet av hur nätverkande på internet kan gå till. Har både tid. lust och vilja att bidra med mina kunskaper och ev finansiellt stöd om iden och personkemin känns rätt för båda parter. Jag har också bra kunnande i hur man bygger webbsidor som är mobilvänliga och som brukar rankas högt hos Google. Du når mig på ekonomidata@telia.com Med vänlig hälsning Kristina K