Delägare i form av investerare sökes till innovativt startup!

Hej på er, 

Jag och min kollega är i uppstartsfasen av ett innovativt bolag som kommer att vara med och förändra en hel bransch mot ett mer jämställt samhälle. Vi kommer att erbjuda en produkt som idag finns i väldigt liten både nationellt samt internationellt men som har ökat kraftigt det senaste året och där vi ser otrolig tillväxtpotential. Våra kunder kommer att vara organisationer, företag och skolor som genom oss får möjligheten att vara med i kampen om ett mer jämställt samhälle. 

Vi besitter båda en gedigen säljerfaranhet och söker i detta skede efter en investerare/delägare för att komma ta fram ett "vertyg" genom formsprutning. Personen vi söker som investerare får gärna ha kunskap inom plastproduktion, men är inget måste.

Om du vill vara med på en potentiell framgångssaga och känner dig träffad får du gärna kontakta oss via mail så berättar vi mer :) 

MVH Hanna med delägare 

Kommentarer

Hej Ni kan kontakta mig och berätta er idé Så får vi se hur vi kan hjälpas åt Jag är egen företagare sedan 18 år och har startat upp flera bolag Är maskin ingenjör i grunden Mai03002 ”at” gmail.com
Hej Hanna och resten av delägarna! Jag skulle gärna vilja veta lite mer om er ide och vad ni söker från en blivande partner. Jag är maskiningenjör och har tidigare jobbat inom B2B försäljning för just plastbranschen ett par år samt jobbar just nu inom produktutveckling och R&D. Behärskar CAD mjukvaror och kan rita upp konstruktioner om det är det ni efterfrågar med verktygsframtagning. Hör gärna av dig på: vekoab.businessidea@gmail.com. Allt gott!