Bostadspool i olika länder

(Observera, detta är baserat utomlands, INTE i Ystad)

På förkommen anledning har vi en möjlighet för ett litet antal deltagare i ett nytt affärsprojekt inom en gammal branch.

Det handlar om att ge mer service och bekvämlighet tillbaka till en annars mycket upptagen kund och på så sätt vinna en del av en verkligt lukrativ marknad. Verksamheten arbetar inom ett smalt fält och på ett ytterst fåtal, speciella platser där det råder ekonomisk högtryck.

Två möjligheter har diskuterats, en är ett kortsiktigt rent finansiellt deltagande för att säkra kampanjen (6-24 månader) på Malta.

Det andra alternativet är långsiktigt och då tar man aktiv del i verksamheten som en av entreprenörerna.

För fullföljande krävs ett total belopp om ca 30 000 Euro, men det finns inte intresse i att ha för många deltagare - vikten ligger på ett personligt engagemang eftersom förhoppningen trots allt är på ett långsiktigt samarbete.

Mvh Mikael

Kommentarer

Hej Mikael! berätta gärna mer, låter spännande... efter min exit för 8 år sedan! söker med ljus o lyckta efter något nytt spännande att sätta händerna i kanske kunde vi hitta något Med vänlig hälsning / Micke
Beklagar att det tar tid med kommunikationen, jag får ingen propå om kommentarer, hittade din av en slump så här :) Nåväl, om du skickar ett email till mig på mike@conrectio.com kan jag vara mer detaljerad, men i princip tar vi över management av bra prisvärda fastigheter och tillhandahåller dessa till expats på platser där det just nu är ekonomisk överhettning. Insatsen är låg i egentlig mening, men det skulle vara intressant att se hur man tar det här till en mycket större spelplan. //Mike