Back-end utvecklare

Är du back-end utvecklare med lite av ett full stack tänk och vill bli co-founder i en start-up? Då har du möjligheten att hoppa på en kreativ resa och från grunden skapa något helt nytt!

Jag söker en back-end utvecklare med lite av full stack kring front-end också till en startup-idé för en digital produkt inom kompetensutveckling. Givet vad som finns på marknaden och hur kompetensutveckling idag går till kan produkten revolutionera marknaden. En första version business case/affärsplan finns och en första validering är påbörjad och ser lovande ut.  

Vi utvecklar en MVP vid sidan av ordinarie arbete/uppdrag och hämtar hem feedback från användare för vidare utveckling och tar in kapital antingen med sådd- eller änglakapital.

Teamet just nu består av mig, som har 20 års erfarenhet av att arbeta med bland annat kompetensutveckling och arbetar idag i olika projekt men oftast för en gedigen kandidat- och medarbetarupplevelse. Jag har tagit en produkt till marknaden genom inkubator och ser att tiden är mogen för nästa idé. För att utveckla en MVP behöver teamet kompletteras med dig och din kompetens!

Inledningsvis skriver vi såklart NDA och avtal, ägaravtal för att bli delägare i bolag som vi startar när vi kliver vidare i denna process.

Söker dig som håller till i Gävle med omnejd för enkelhetens skull men med rätt person är det geografiska ingen deal breaker!

Intressant? Kontakta då mig så pratar vi mer.

Kommentarer

Hej! Vi har sedan en tid tillbaka startat ett sälj och marknadsföringsbolag som jobbar på ett annorlunda sätt. Vårt mål är att hitta intressantastart ups eller företag med produkter eller tjänster som vi genom vårt nätverk av partners inom marknadsföring, IT och ekonomi kan stödja och utveckla till nästa steg. Man måste inte alltså inte ha en stor budget för att jobba med oss. Det du beskriver i annonsen låter väldigt intressant och väl i linje med vad vi söker. Skulle därför uppskatta om du ville kontakta mig på max@amandusgroup.com så kanske vi kan boka ett samtal och se var det leder?