Apputvecklare/delägare sökes för start-up

Hej,

Har en affärside som riktar sig mot restuarang- och cafeverksamheter. Idén är en app som gör det lättare att boka bord, beställa mat etc för konsumenter men även underlättar för företag då dem får all info samlad i en och samma app. Mer information om appen, affärsmodellen, potentialen osv kan jag berätta om vid en första kontakt via mail. Exempelvis är appen väldigt skalbar och min förhoppning är att den i längden skall bli en allt-i-allo app. Förklaras kanske lättast så här: Ett sällskap bestämmer sig en dag för att gå på middag. En av personerna går in i appen och ger rekommendationer på restauranger. Dem väljer en och bokar ett bord via appen. Dem läser menyerna och  två av dem väljer redan vad dem ska ha och "förskottsbetalar". Under middagen gör dem planer för nästa helg och bestämmer sig för att bowla. Dem hittar en lämplig bowlinghall i appen och bokar en bana. Efter middagen bestämmer dem sig för att dela en taxi hem. Dem hittar ett lämpligt taxibolag via appen och bokar en taxi, blir hemkörda och betalar i appen. Osv, osv.

Söker idag en apputvecklare (iOS och Android) som kan hjälpa till med att ro denna produkt i mål. Antingen som konsult eller som delägare med rollen teknisk chef i företaget där ansvarsområdet blir IT sidan. Jag själv är civilingenjör och har erfarenhet från B2B-försäljning, vilket är vilken roll jag skulle alstra isåfall. Men rollerna kan naturligtvis diskuteras!

För att utveckla appen har jag outsourcat projektet till en kille i Indien som jag hittade via tjänsten Fiverr. Han har utvecklat nästan en komplett back-end av vad konsumenten "kan se". Men pga långa ledtider, stora tidskillnader, kommunikationsbrist och kulturella skillnader har jag valt att ta hem projektet igen. Därmed söker jag efter någon i Sverige som man lättare kan diskutera med och som implementerar ändringar och ger råd snabbare. Ort spelar mindre roll för min del då jag är villig att resa om så krävs men även för att mesta kontakten idag kan skötas över dator/telefon.

Jag berättar gärna mer vid en första mailkontakt på: vekoab.businessidea@gmail.com. Ser fram emot att höra från er!

Kommentarer

.