(Alla branscher) Söker affärsidé/kompanjon/bolag i Dalarna

Byggbranschen lät lämpligt. Jag vill bygga bolag! Men gäller alla branscher. :)

Hej! Jag är en företagare från Borlänge som har ett starkt driv att starta något nytt i en ny bransch. Jag har erfarenhet av att driva bolag (har engagemang i två bolag f.n.), och jag är och har varit verksam inom design (UX), systemutveckling, marknadsföring och mycket mer inom dessa områden. Även machine learning/Artificiell intelligens.

Jag är öppen för det mesta om jag gillar idén, och styrkan jag tar med mig in i ett samarbete är erfarenhet, kapital och marknad/digitalisering.

Är även intresserad av att gå in i befintliga bolag som delägare, om man vill expandera eller utvecklas, och framförallt då kanske digitalisera verksamheten. Möjligheterna där är stora i de flesta branscher, så hör gärna av dig om du har ett fungerande bolag som kan bli större med min hjälp!

Kraven jag har är att min kompanjon kan driva själva verksamheten eller har aktuell branschkunskap, seriositet och att vi genomför det i Dalarna, gärna nära Borlänge.

Kommentera först, så tar vi det därifrån! :)

Kommentarer

Hej, sig din annons om att komma i kontakt med en intressant affärsidé! Det har vi! Vi finns inte i Dalarna och inte heller inom bygg branschen men om du med din erfarenhet, kapital och marknad/digitalisering vill vara med och utveckla ett revolutionerande konsept inom den starkaste växande näringen i dag, besöksnäringen, då har du en verklig chans i det konsept vi skapat tillsammans med en finländsk arkitekt. Hör av dig för mera info och inspiration! H. Mats på SkyArk.
Hej, kontakta gärna mig omgående på : jad.sal84@gmail.com med ditt nummer.