Aktivitetsprogem via Arbetsförmedlingen

Hej

Söker dig (gärna en kvinna) som har erfarenhet inom aktivitetsprogram via Arbetsförmedlingen. Jag vill gärna starta upp eller hoppa in en verksamhet inom aktivitetsprogram. Jag ser gärna att du har jobbat eller jobbar inom den branschen och vet hur man kan skapar kontakter och förhandla avtal med Arbetsförmedlingen.

Jag har erfarenhet inom arbetslöshetsförsäkringen sedan 2013 och så som det ser ut just nu, så har Sverige en hög arbetslöshet, speciellt inom vissa branscher och områden. Där av tror jag att Arbetsförmedlingen kommer att behöva fler typer av aktivitetsprogram och skulle gärna vilja komma in i den branschen. Jag har akademiskbakgrund och jobbar som sagt med arbetslöshetsförsäkringen på en a-kassa idag. Jag har olika idéer och tror på att det är rätt tid att starta upp såna program.

 

Kommentarer

hej, tror du måste kontakta af direkt om den saken, troligtvis är det en upphandling i grunden som måste ses över, finns flera som har samma ide och vill komma in så att säga, bara ett tips och jag kan ha fel, men har jobbat medupphandlingar, kan ju ha ändrats på regler visserligen. lycka till, intressant idé i allafall