Affärsidé inom hudvård söker kemist/produktskapare

Jag har en affärsidé som ligger väldigt mycket i tiden, främst när det kommer till hållbarhet och environmental anxiety. En hudvårdsprodukt. 
Jag har en idé, en story och en idé till ett brand, samt en gedigen och testad huvudingrediens.

Min plan är att anställa en produktutvecklare att skapa olika testrundor och skicka in för belastningstest etc. etc. Men steget efter då? När man står där med en formula och en affärsplan men inte budget nog att betala för en större produktion. 

Kanske har du en kemistexamen och vill fokusera på hudvård? Teama upp dig med mig så kan vi med två starka kunskaper och färdigheter skapa något revolutionerande!

Kommentarer

Tänker du app eller hemsida ?
hemsida =)
Jag kanske kan hjälpa till Ring 0736464951
Jag är väldigt intresserad! Hudvård är något jag verkligen gillar och hade älskat att vara med och utveckla något bra och unikt. Jag är en fena på marknadsföring och sociala medier samt nytänkande. Hör gärna av dig till mig!
Hej , osäker men kan vara intressant för oss att investera i kapital och kunskap att skala upp och nå ut till slutkund. Hör av dig om du tycker det är intressant och vill berätta mer. Det går bra att mejla till imri@selectedhomes.se eller ringa 0732033455. MVH / I.